Organitza

Soy Sisters són dues germanes, una dissenyadora gràfica, l’altra il·lustradora, que mogudes per l’interès i la passió de la creació artística han iniciat aquest projecte anomenat Difumina, dies d’il·lustració. Amb aquesta iniciativa pretenen promoure activitats i esdeveniments relacionats amb la il·lustració i el disseny, però sobretot compartir experiències i proporcionar trobades de creació i reflexió.

Ermisenda Soy
ermisendasoy.com

Ermisenda Soy, la gran. Es llicencia en Història de l’Art a Barcelona i s’especialitza en escenografia al IED de Roma.

Després d’un llarg període treballant en diversos teatres a Itàlia i com a educadora en centres d’art, decideix dedicar-se més seriosament al que sempre havia estat la seva passió, la il·lustració. Ha realitzat cursos i tallers amb Svjetlan Junakovic i Javier Zabala, i desenvolupat tècniques com el gravat i la serigrafia en tallers especialitzats.

Des del febrer del 2012 és artista resident a l’Espai d’arts de Roca Umbert de Granollers. Actualment alterna l’activitat d’il·lustradora amb les tasques de dinamització i educació en projectes artístics. En l’actualitat, és professora d’Educació Visual i Plàstica a l’Escola Pia de Granollers.

Adalaisa Soy
adalaisasoy.com

Adalaisa Soy, la petita. Es gradua en Disseny Gràfic a l’Escola Massana de Barcelona. Segueix formant-se i aprenent gràcies a l’experiència laboral.

L’any 2005 es trasllada a Bilbao, on treballa de dissenyadora gràfica en un estudi. El 2008 quan torna a Barcelona segueix com a freelance i s’especialitza en Motion Graphics a la Bau.

Les seves experiències tant de formació com de treball es mouen en diferents àmbits del disseny gràfic, com podrien ser la Tipografia, la Cal·ligrafia, la Il·lustració, el Packaging, el Motion Graphics i el 3D.

Després d’uns quants anys treballant com a Directora d’Art en diferents agències, torna al món Freelance, oberta a qualsevol projecte.