'17

La sexta edició de Difumina va tenir un punt d’internacionalitat. Aquesta vegada vam tenir un il·lustrador italià i un altre valencià, amb propostes molt diferents però igual d’interessants i atractives. Com sempre, tant els alumnes com els professors es van entregar 100%.

Simone Rea
Roma
simonerea.com

Simone Rea va començar a dibuixar amb tres anys i ja mai més ha parat. Ha realitzat la llicenciatura de Belles Arts a l’Academia di Belle Arti de Roma i diversos cursos de il·lustració.

Destaca en diversos reconeixements: La selecció per la exposició de Figures Futur, 2016 a Montreuil, Paris. El premi The Plaque of the BIB 201, en l’àmbit de la Biennal d’il·lustració de Bratislava. El segon premi a Ilustrarte 2012, a la Biennal d’il·lustració de Lisboa. La selecció a l’exposició d’il·lustradors a Bolonya (2008, 2011, 2015, 2016, 2017).

Des del 2012 fa de docent a l’escola d’il·lustració ARS IN FABULA de Macerata, com també a La Scuola Romana dei Fumetti, a Roma.

Actualment col·labora amb diverses editorials, entre elles: Topipittori, Rizzoli, Mondatori, Franco Cosimo Panini, Eli, Else Edizioni, Cambourakis, A Buen Paso, Il Leone Verde Edizioni, Didier Jeunesse i Vanvere Edizioni.

Milimbo
València
milimbo.com/

Milimbo és una petita editorial que fa llibres per jugar jocs per llegir. Els seus llibres i objectes connecten amb la literatura popular i els contes de fades. No pretenen explicar les mateixes històries, ens remeten a l’imaginari on reposen i segueixen vius aquests contes, ens hi acosten a ells de forma inductiva i ens fan passar per la porta de darrere.

Quan ens trobem amb els llibres de Milimbo el primer que ens preguntem és si son realment infantils. Son llibres i objectes que obren un trànsit entre el nen i l’adult, capaços de llançar qüestions tant en un sentit com en l’altre.

Milimbo ha participat des del 2017 en diferents Festivals i Salons de l’Edició com ELCAF (Londres), Salon du Livre et de la Presse Jeunesse Montreuil (Paris), Salon de Saint Priest (Lyon), Fruit (Bolonia), Bilbao Art Book Fair, Libros Mutantes (Madrid), Tribu dei Lettori (Roma), Tenderete (Valencia),…

Últimes activitats i tallers: ArsLibris, 2017 (Barcelona). Tallers d’Edició per a nens i adults, 2017. Libri Fatti a Mano (Itàlia). Exposició i Tallers d’Edició, 2017. Impressions Múltiples ÉSAM Caen (Francia) Exposició i Participació a la Fira d’Edició Contemporánia, 2017. Autòmat Llull. Diseño Exposición, Recorregut de jocs sobre Ramon Llull. Any Ramon Llull. Xarxa Bibilioteques Catalunya, 2016. Instal·lació, Joc de gran format Phylum Fantasticum. Libros Mutantes, la Casa Encendida (Madrid), 2016.

Aquí hay contenido bloqueado porque no has aceptado las cookies. Revisa la configuración para acceder a todos los contenidos. Cookies config