'12

L’estiu 2012 va ser la primera vegada que s’inaugurava el projecte Difumina, Dies d’il·lustració. Aquestes “colònies d’estiu” destinades als amants del dibuix van tenir lloc durant l’última setmana d’agost, del 29 al 2 de setembre. En programa vam tenir la oportunitat de realitzar dos tallers diferents amb les fantàstiques il·lustradores Sonia Pulido i Àfrica Fanlo que ho van donar tot per uns alumnes molt motivats.

Sonia Pulido
soniapulido.com

Com a il·lustradora i historietista, Sonia Pulido treballa per El País Semanal; per les editorials Planeta i Anaya; per Kosmópolis (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona); per Club Cultura (FNAC), així com per a les publicacions de Barcelona Magazine, Rockdelux,
Cinemania, Ling, Calle 20, NSLM, Woman i Boston Globe entre d’altres.

Ha publicat 5 llibres: “El Park Güell de Gaudí” Tres editores libros ilustrados, Madrid 2011, “Duelo de Caracoles” Editorial Sins Entido, Madrid 2010 i “Éditions” Cambourakis, Paris 2010, “Chromorama” Les éditions de la Cérise, Bordeaux 2008, “Cromos de luxe” Editorial Monográfico, Burgos 2007, “Puede que esta vez” Editorial Sins Entido, Madrid 2006 i “Éditions” de L’An2, Le Rosier 2006. I ha participat en el llibre col·lectiu “Pepsi-Weimar”, publicat per a la Setmana Negre de Gijón el 2008. A més el 2009 es va publicar el catàleg Sonia Pulido. Separar por colores amb motiu de la retrospectiva del mateix nom que va tenir lloc a la Casa de la Provincia de Sevilla.

África Fanlo
africafanlo.com

Estudia Belles Arts i, posteriorment, el Màster en Disseny i Il·lustració a la UPV.

Il·lustradora freelance nascuda a Barcelona, Àfrica Fanlo va passar per la Facultat de Belles Arts i en acabar les dues especialitats de pintura i gravat va traslladar les seves inquietuds creatives al món editorial.

Ha publicat en diverses editorials com La Galera, Cruïlla, Intermón Oxfam, Barcanova, Parramón i Combel ed. entre d’altres.

Ha treballat per Time Out, TV3, l’ICUB, L’Auditori, i fins i tot ha participat en la edició del Big Draw de 2012 organitzat pel museu Picasso.

Des de l’any 2006 ha donat classes a Bau i a l’Escola Massana.

Actualment combina la feina d’il·lustració amb la videocreació i investigació audiovisual.

Aquí hay contenido bloqueado porque no has aceptado las cookies. Revisa la configuración para acceder a todos los contenidos. Cookies config