'13

Difumina 2013, la segona edició de les Colònies d’Il·lustració, va tenir un èxit que no ens esperàvem. Això va ser sobretot gràcies als docents d’aquell any: Roger Olmos i Malota. És sempre un plaer i un luxe poder comptar amb gent tan entregada que a més de ser grans il·lustradors els hi agrada donar classes i s’entreguen totalment. En aquesta segona edició, com en la primera, vam tenir alumnes de diferents indrets de l’Estat Espanyol.

Roger Olmos
Barcelona, 1975
rogerolmos.com

Estudià a l’Escola Llotja de Barcelona i s’especialitza en Il·lustració. Abans d’acabar el van seleccionar a la Fira del llibre infantil de Bologna durant dos anys, va començar a publicar amb Kalandraka i poc a poc es van anar afegint més editorials com Ediciones B, Edelvives, Random House, Anaya, OQO i d’altres d’àmbit nacional i internacional.

Actualment té més de 40 títols publicats i experiència en diversos camps de la il·lustració com la publicitat, premsa i TV.

Tres premis White Raven (“Tío Lobo” Kalandraka Editora, “El libro de las fábulas” Ediciones B, “La cosa que más duele en el mundo” OQO Editora) / Sel·lecionat a la Fira internacional de llibre de Bologna 1999, 2002, 2005 / Sel·lecionat en Ilustrarte, Portugal 2006 / Premi Llibreter 2006 “La cosa que más duele en el mundo” OQO Editora / Premi Lazarillo 2008 “El príncipe de los enredos” Edelvives-Baula / Finalista premis Junceda 2008, 2009 / Sel·leccionat a la Bienal de il·lustració de Bratislava 2011 i 2013.

Mar Hernández
Jaén, 1980
malota.es/

La seva passió és el dibuix i combina aquesta activitat amb la docència. Ha participat en conferencies en les que ha parlat de la seva experiència com a il·lustradora i ha impartit tallers d’il·lustració tant en territori nacional com a l’estranger.

Dirigeix ​​el seu propi estudi Malotaprojects des de fa més de 7 anys. Ha treballat amb clients com Private, TGTL, Wall Street Journal, DWell Magazine, agències com McCann Erickson Estambul, Satchi i Satchi o SCPF i una llarga llista de clients internacionals.

Mar és una persona responsable, exigent amb la seva feina, flexible i sap adaptar-se a les necessitats de cada projecte. Il·lustradora versàtil ha treballat en molts àmbits de la il·lustració: audovisual, publicitat, packaging, editorial i entén i coneix les necessitats i particularitats de cada camp.

Mar està representada internacionalment per Anna Goodson, Illustration Agency www.agoodson.com