'18

L’edició del Difumina 2018 va transcórrer animadament l’última setmana d’agost, entre jocs i sectes. Els dos docents, Miguel Pang i André da Loba, van fer propostes originals i trencadores, i l’alumnat va sortir de la seva zona de confort. André les va fer jugar amb la imaginació i els objectes, explorant el món dels personatges i dels contes. Miguel va animar-los a crear una religió pròpia amb passarel·la de gurus inclosa. Una edició inoblidable.

André da Loba
1979, Portugal
andredaloba.com

André da Loba és un artista i un poeta reticent. Caminant. Va néixer a Portugal.

És il·lustrador, animador, escultor, matemàtic, educador, conta-contes i escura-xemeneies.

El seu treball ha estat reconegut, premiat i aclamat per tot arreu. Els seus opositors li serveixen d’inspiració.

Els carrers també. Il·lustra per diverses publicacions internacionals, com The New York Times i les revistes Times Magazine i The New Yorker, i tamblé il·lustra llibres infantils.

Li agradaden les flors i és secretament feliç.

Miguel Pang
1980, Barcelona
miguelpang.com

De mare cambodjana i pare xinès, Miguel Pang és un il·lustrador espanyol resident a Barcelona.

Ha treballat com a il·lustrador en el sector del LIJ així com per empreses i revistes nacionals i internacionals. Alguns dels seus clients són: SM, A buen paso, Fourmus rouges, Windsor & Newton, Edible Magazine.

El seu treball ha estat premiat a l’American Illustration, Latin American Illustration, 3×3 Magazine, premi Junceda, Premio Nazionale delle Arti per il Design dellaComunicazione, Chen Bochui Internacional Children’s Literature Award de la Fira de Shanghai, el Sharjah bookfair i a la Bologna Children’s Book Fair.

Ha exposat a la Galeria Cromo de Barcelona, la Galeria Conartist de New York, l’Institut Cervantes de New York, la llibreria El bosque de la Maga de Gijón, la llibreria Abracadabra de Barcelona, entre d’altres.

Aquí hay contenido bloqueado porque no has aceptado las cookies. Revisa la configuración para acceder a todos los contenidos. Cookies config