'18

L’edició del 2016 es podria definir com a màgica i perfecte. Com pràcticament quasi cada edició ens va acompanyar el bon temps i la lluna plena. Les professores, les dues amb personalitats ben diferents però increïblement potents ens van atrapar i seduir durant cinc dies de taller. Uns dies on es va respirar una energia positiva molt agradable.

André da Loba
1979, Portugal
andredaloba.com

André da Loba és un artista i un poeta reticent. Caminant. Va néixer a Portugal.

És il·lustrador, animador, escultor, matemàtic, educador, conta-contes i escura-xemeneies.

El seu treball ha estat reconegut, premiat i aclamat per tot arreu. Els seus opositors li serveixen d’inspiració.

Els carrers també. Il·lustra per diverses publicacions internacionals, com The New York Times i les revistes Times Magazine i The New Yorker, i tamblé il·lustra llibres infantils.

Li agradaden les flors i és secretament feliç.

Miguel Pang
1980, Barcelona
miguelpang.com

De mare cambodjana i pare xinès, Miguel Pang és un il·lustrador espanyol resident a Barcelona.

Ha treballat com a il·lustrador en el sector del LIJ així com per empreses i revistes nacionals i internacionals. Alguns dels seus clients són: SM, A buen paso, Fourmus rouges, Windsor & Newton, Edible Magazine.

El seu treball ha estat premiat a l’American Illustration, Latin American Illustration, 3×3 Magazine, premi Junceda, Premio Nazionale delle Arti per il Design dellaComunicazione, Chen Bochui Internacional Children’s Literature Award de la Fira de Shanghai, el Sharjah bookfair i a la Bologna Children’s Book Fair.

Ha exposat a la Galeria Cromo de Barcelona, la Galeria Conartist de New York, l’Institut Cervantes de New York, la llibreria El bosque de la Maga de Gijón, la llibreria Abracadabra de Barcelona, entre d’altres.