'16

Difumina 2016 va ser un èxit total, com sempre places exhaurides. Els últims dies d’agost van transcòrrer a l’alberg amb un ambient relaxat i agradable, entre abraçades de cargol i danses macabres. I a les aules.. dos megacracs internacionals del dibuix: Gusti i Max. Personalitats oposades i propostes completament diferents però amb nexes d’unió.

Max
Barcelona, 1956
maxbardin.com/

En Max és autor d’historietes i il·lustrador, amb una trentena de còmics publicats des dels seus inicis a la revista “El Víbora”.

Premio Nacional de Cómic 2007 i Gran Premi del Saló del Còmic de Barcelona 2000, entre d’altres.

Com a il·lustrador ha fet cartells, il·lustracions per a premsa i llibres, cobertes de disc i clips animats.

Premio a los Mejores Libros Infantiles y Juveniles Ilustrados 1997, Premi Junceda Ibèria 2004 i Premi Gràffica 2014.

El seu darrer llibre és titula “El tríptico de los encantados”: és un còmic sobre El Bosco, per encàrrec del Museo del Prado.

Gusti Rosemffet
Buenos Aires, 1963
gustiart.com/

Estudia a l’Escuela de Arte Fernando Fader on obté el títol de Tècnic en Disseny i Publicitat. S’inicia en el món de l’animació i treballa per als estudis Hanna Barbera.

Col·labora com il·lustrador per a magazins infantils com Cosmik i Billiken. Ha il·lustrat i escrit nombrosos llibres infantils. Ha estat premiat en diverses ocasions, LA POMA D’OR de Bratislava, el Premio Nacional de Ilustración, el Premio Lazarillo entre d’altres.

En Gusti és un viatger inesgotable. Sempre acompanyat del seu quadern de viatge, ha recorregut l’Amazònia equatoriana col·laborant amb el projecte Harpía i ha estat donant classes a comunitats indígenes de Chiapas a Mèxic i Conambo a Pastaza, Equador.

Ha donat classes en diferents centres i escoles, des de fa 10 anys imparteix un postgrau d’il·lustració a l’Escola Eina de Barcelona. És cofundador de l’Associació sense ànim de lucre Windown-La ventana que treballa per una societat més inclusiva des de les arts plàstiques.

És director artístic a la Casa de Carlota, un estudi de disseny que treballa amb persones amb discapacitat intel·lectual i alumnes de disseny en formació.

Aquí hay contenido bloqueado porque no has aceptado las cookies. Revisa la configuración para acceder a todos los contenidos. Cookies config