'15

L’edició del 2015 es podria definir com a màgica i perfecte. Com pràcticament quasi cada edició ens va acompanyar el bon temps i la lluna plena. Les professores, les dues amb personalitats ben diferents però increïblement potents ens van atrapar i seduir durant cinc dies de taller. Uns dies on es va respirar una energia positiva molt agradable.

Ana Galvañ
Murcia, 1975
anagalvan.com/

Ana Galvañ, “comiquera” i il·lustradora murciana. Després de passar per la facultat de Belles Arts de València, s’instal·la a Madrid, on s’especialitza en creativitat i direcció d’art.

Més tard abandona la publicitat per dedicar-se de ple al còmic i a la il·lustració.

Les seves il·lustracions han aparegut en publicacions com Mortland, Nobrow, Off Life, Clift, Ferocious Quarterly, Autsáider comics, Sunk Art Mag i Tik Tok.

Recentment ha publicat un còmic amb Marc Torices titulat “Trabajo de clase / Nuevos románticos” i una història curta a l’antologia CMYK de Vértigo Cómics.

Violeta Lópiz
Eivissa, 1980
violetalopiz.blogspot.com

Neix a Eivissa el 1980 i comença a il·lustrar molt d’hora, amb 2 anys. La seva etapa més productiva i creativa es desenvolupa fins als 6 anys, després perd pràcticament totes les habilitats artístiques a causa d’una malaltia mental molt comú entre els nens: l’adultament.

Quan la malaltia arriba a tota la seva esplendor aconsegueix treballar en una escola de música com a professora, i és allà on, a causa dels cops clavats pels seus alumnes amb les làmines del xilòfon, comença a recuperar algunes habilitats creatives.

Realitza el seu desaprenentatge a l’Escuela de Arte 10 a Madrid, on desaprèn que el treball es quelcom indesitjable i oblida que ser més vell és ser més avorrit. Fa les seves pràctiques en el diari El Mundo per a reiniciar-se en el gargot i comença a poc a poc a rebre encàrrecs de diferents editorials que li demanen posar-se a jugar de nou.

Encara que la seva malaltia és irreversible els seus avançaments lents li proporcionen gran satisfacció i li permeten comunicar-se una altra vegada amb els mestres de petita edat.

Es poden trobar els seus progressos en algunes llibreries, parets, fires, metros, carrers, diaris i milers de llibretes que deixa pels racons.

Aquí hay contenido bloqueado porque no has aceptado las cookies. Revisa la configuración para acceder a todos los contenidos. Cookies config