'14

Després de la tercera edició de Difumina, teníem molt bon regust de boca. Van ser dies molt intensos, amb moments de tot, reflexió, creació i sobretot diversió. Els alumnes es van entregar el 100% i comptàvem amb uns professors de luxe, l’Elena Odriozola i en Puño.

Elena Odriozola
Donostia, 1967
elenaodriozola.blogspot.com

Després de vuit anys en una agència de publicitat, el 1998 comença a treballar exclusivament com a il·lustradora.

Des d’aleshores ha il·lustrat portades, cartells i més de cent llibres, publicats a Espanya, França, Regne Unit, Mèxic i Taiwan.

Els seus llibres han estat editats en euskera, castellà, gallec, català, anglès, francès, portuguès, xinès, japonès, coreà, alemany, italià, neerlandès, polonès i turc.

Puño
Madrid, 1978
kokekoko.com

Puño, a més d’educador i escriptor, és autor d’il·lustracions de diversos llibres, tan per públic infantil com per a adults.

Ha treballat en diferents camps professionals com la publicitat, la premsa i l’animació, i en el seu temps lliure fa fotografies de carrer.

El 2009 guanya el Premi Internacional d’Il·lustració Fundación SM i el Primer Premi Creacomic CAM 2009. El 2018 guanya el Premi SM El Barco de Vapor com a autor de La niña Invisible.