On

Difumina neix amb l’objectiu d’oferir als il·lustradors i als artistes un punt de trobada, d’aprenentatge i de diversió amb docents de renom. Els continguts dels tallers es basen en la pràctica, les tècniques i la metodologia, però sobretot es vol suggerir un ambient idoni per a l’experimentació i la creació artística.

Difumina es realitza a l’Alberg la Solana, a Salàs de Pallars, al bell mig del Pallars Jussà. La casa disposa d’habitacions per compartir, totes amb bany complet. A més es podrà gaudir de diversos espais comuns com l’era, els jardins i la piscina. A la seva pàgina web trobareu més informació: alberglasolana.cat

Salàs de Pallars és un poblet de 300 habitants, situat entre Tremp i la Pobla de Segur, al Pallars Jussà. La tranquil·litat i la naturalesa fan d’aquest lloc un emplaçament perfecte per a l’experimentació artística. Es pot gaudir del seu entorn, un paisatge característic i un llac, molt a prop del poble.

Salàs de Pallars es troba a 195km de Barcelona i 98km de Lleida, s’hi pot arribar amb un autobús directe des de Barcelona o LLeida, amb tren o amb cotxe.

Autobús

L’empresa ALSA té un servei regular des de l’Estació d’Autobusos de Lleida i des de l’Estació del Nord de Barcelona amb parada a Salàs de Pallars. Consulteu horaris a la web oficial d’ALSA.

Tren

Agafeu el tren fins a l’estació Lleida Pirineus i després el Ferrocarril de la línia de la Pobla de Segur amb parada a Salàs de Pallars. Consulteu horaris a la web de FGC. L’estació està a 15′ caminant del poble.

Cotxe des de Barcelona

Sortiu de Barcelona per l’Avinguda Diagonal, agafeu l’A-2 i a l’altura de Cervera la L-303 fins Agramunt. A la sortida, la C-14 porta fins a Artesa de Segre. Creuant el poble seguiu l’indicador de Tremp. A la rotonda de Tremp, sortiu direcció Pont de Suert. Als 8 km trobareu un desviament a l’esquerra que porta a Salàs de Pallars.

Cotxe des de Lleida

Sortiu de Lleida direcció Balaguer per la C-13 que porta a Tremp i als 8 km un desviament a l’esquerra us portarà a Salàs de Pallars.